Pages Navigation Menu

www.intimtorna-erd.hu

A Kriston Intim Torna ® eredete

A Kriston Intim Torna ® eredete

A Kriston Intim Torna ® egy magyar módszer, melynek kidolgozója Kriston Andrea. A Kriston Intim Torna ® (KIT) védjegyoltalom alatt álló megnevezés.

Az INTIMTORNA® újra jogvédett megnevezés lett!

Az alábbi szöveg Kriston Andrea weboldaláról idézve (www.intimtorna.hu):

“Az INTIMTORNA névoltalmát ismét megadta a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatal, miután országos, reprezentatív vizsgálat igazolta, hogy a lakosság nagy része a nevemhez köti az intimtorna kifejezést. „A védjegyoltalom kizárólagos használati jogot biztosít a jogosultnak a védjegyoltalommal védett megjelölés használata körében – az oltalomhoz csatolt árujegyzék alapján (nevelés, szakmai képzés, egészségügyi-, fitnesz tréning, klub szolgáltatások, egészségvédelem, szórakozás, sport-, kulturális szolgáltatások,  egészségmegőrzési tanácsadás, előadások, könyvkiadás, domain nevek, online közösségi szolgáltatások, szerzői tevékenységek, reklámozás, kereskedelem).”

“A Kriston Intim Torna ®, Intimtorna ® mind az általam kifejlesztett egészségnevelési módszert takarja a Kriston-módszeren belül. A tanfolyamra jelentkezők csak azonos név alatt tudják beazonosítani a szolgáltatás minőségét. Számomra fontos, hogy a tanítványaim, és a trénereim tanítványai a legjobbat kapják!”

„A  220.725 lajstromszám alatti védjegyoltalom az intimtorna (intim torna) szóösszetétel kizárólagos használati jogát biztosította Kriston Andrea számára. A határozattal a Hivatal elismerte, hogy Kriston Andrea az elmúlt évek kitartó használatával és ismeretterjesztéssel, reklámozással olyan ismertséget szerzett az általa kitalált INTIMTORNA szóösszetételnek, amelyet a fogyasztók képesek egy szolgáltatás azonosítására használni, és amelyet a fogyasztók hozzá kötnek.„

“Az intimtorna fogalmat én alkottam, melyet a Magyar Szabadalmi Hivatal védjegy kutatással igazoltnak látott 1999-ben, miután előtte sem a magyar nyelvben, sem idegen nyelven a kifejezés nem létezett. (Erről igazolás található a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatal irattárában.)”.

“Kérek minden olyan oktatót, trénert, tanácsadót, tanfolyamot szervező szakembert, aki nem rendelkezik felhatalmazással a módszerem oktatására, akinek nincs érvényes együttműködési szerződése a Vitál-Tréning Kft-vel, aki nem fizette meg a licence díjat számomra, hogy válasszon más nevet a tevékenységéhez, és kerülje el a névbitorlást. Mostantól ISMÉT csak nekem és oktatásra jogosult Kriston-tréner tanítványaimnak van engedélyük az INTIMTORNA (intim torna) név használatára. Köszönöm minden szakember megértését, együttműködését, jóindulatát.”

Itt találod az aktív trénerek listáját >>

Ha többet szeretnél megtudni, kattints az alábbiakra!

Bővebben a módszerről >>
A módszer célja >>

Kelemen Ottilia
Kriston Intim Torna ® tréner

Telefon: 06-70-9356-884

2030 Érd, Pemetefű u. 15.

TÉRKÉP

Üzenet küldés

Főoldal >>