Pages Navigation Menu

www.intimtorna-erd.hu

Bővebben a Kriston-módszerről

A Kriston Intim Torna ® – bővebben a módszerről

A Kriston Intim Torna ®:

Olyan egészségnevelési módszer, amely az alhas szerveinek funkciójavítására szolgál mindkét nem esetében, óvodáskórtól idős korig terjedően, prevencióra és „önrehabilitációra” kidolgozva. Önrehabilitációs célú a használat, amikor a Kliens, elsajátítva a tudatos alhasvédelem elemeit, maga képes a közérzetjavító folyamatot véghezvinni. A női intim szervek atrófiája, túlterhelése és distressze által provokált tünetek prevenciója és önrehabilitációja.

A Kriston Intim Torna igazolt hatásosságát az egyedülálló oktatási módszerének, az izomfejlesztő koncepciójának és a fejlődést, az alhasi szervek egészséges funkcióját javító egyedülálló eszköztárának köszönheti. A 12 órás foglalkozás sokak számára női életútjukhoz támogató adalék. A Kriston-módszerre jellemző hármas egészségtámasz: mozgásprogram + alhasvédő szokások  érzelmeket meghatározó gondolkodási stratégia. Mindezek, az egyéni mozgásprogrammal kiegészülve jelentős életminőség javulást generálnak. A Kriston Intim Torna hatásossága vizsgálatokkal igazolt. A kliensek azon teendőket sajátítják el az egészségükért, amiket helyettük nem tehet meg az orvos. A medencefenéki izmok ereje, vérellátásukat biztosító erek fala, a hólyag-, méhtest-, végbél anatómiai magassága rendszeres gondozást igényel. A Kriston Intim Torna elsajátítása és rendszeres végzése fiatal felnőttkortól javasolt az egészséges menstruációért, a minőségi szexualitásért, a termékenység elősegítése érdekében, a szülésre való felkészülésként, később a záróizmok megfelelő működéséért, a jobb életminőséget biztosító időskorért. A tudatos alhasvédelemmel minden életkorban kezedbe veheted az egészséged és megtapasztalhatod, hogy mennyire más, amikor a záróizmaidban érzékeled az erőt. A Kriston Intim Torna nőknek tréning 17 éves kortól ajánlott.

Kriston intimtorna Érden

A Kriston Intim Torna ® képességet fejlesztő tréning, éppen ezért kortól, edzettségtől és ügyességtől függetlenül, mindenki képes a gyakorlatokat elsajátítani, az aprólékosan kidolgozott módszertannak köszönhetően!

A rendszeres, megfelelő minőségű és mennyiségű otthoni gyakorlás következményeként, ELKERÜLHETETLENÜL megerősödnek a gáti izmok!

Mivel hálálja meg a gátad a vele töltött időt?

  • erős, fiatalos, jól irányítható záróizmokkal
  • női energiáid fokozódásával
  • nagyobb libidóval
  • szexuális életed fellendülésével
  • egészség és ápoltság a bugyiban

Tudtad, hogy már 10 hét Kriston Intim Torna ® gyakorlás után akár 132%-ban megnőhet a hüvely szorító ereje?

(Forrás: Kriston Andrea kutatása a Szent Rókus kórházban, ahol 1000 nőnek mérte a hüvely szorító erejét, egy speciális /Urodinámiás/ mérőműszerrel, így jött ki átlageredményként ez az adat)

Miért jó ez Neked?

  • Mert a hüvely a női medence tartó pillére, és ha gyenge, akkor könnyebben süllyedésnek indulnak a szerveid (hólyag, húgycső, méhtest, végbél)
  • nehezebben jut be a baktérium a hüvelyedbe, így a gyulladásokat is jelentősen lecsökkented, vagy végleg le is számolhatsz velük
  • egy fiatalos, feszes hüvellyel intenzívebb szexuális élményben lesz részed, és a partneredet is megajándékozod ezzel az élménnyel
  • hüvelyi orgazmusod fokozódik

Mit kapsz még a rendszeres gyakorlásért cserébe?

–  önbizalmat, önismeretet
–  testtudatot
–  megnövekedett szexuális energiát
–  az életenergiád is növekszik
–  fiatalos, egészséges altestet
–  bókokat a partneredtől

Kriston Intim Torna®  =  visszatérnek az örömök a hétköznapokba!

Ha többet szeretnél megtudni, kattints az alábbiakra!

Kriston Andrea és módszerének bemutatása >>
A Kriston-módszer célja >>

Kelemen Ottilia
Kriston Intim Torna ® tréner

Telefon: 06-70-9356-884

2030 Érd, Pemetefű u. 15.

TÉRKÉP

Üzenet küldés

Főoldal >>