Pages Navigation Menu

www.intimtorna-erd.hu

A Kriston Intim Tornáról férfiaknak bővebben

A Kriston Intim Tornáról ® férfiaknak bővebben

Kriston Intim Torna ®:

Az alhas egészségét szolgáló módszer, mely a medencefenéken elhelyezkedő izmok karbantartó tréningje. A férfi intim szervek atrófiája, túlterhelése és distressze által provokált tünetek prevenciója és önrehabilitációja.

 

RÖVID LEÍRÁS a módszerről:

A Kriston Intim Torna egy erőteljes hatású tréning, ahol a kliens olyan tudásra tehet szert, amivel védheti és csúcsformába hozhatja a hasi szervek egészséges funkcióit és fejlesztheti a szexuális szervek feletti kontrollt. Az így nyert kontroll érezhetően növeli a magabiztosságot. Mindezt a Kriston- módszerre jellemző hármas egészségtámasz teszi lehetővé: mozgásprogram + alhasvédő szokások + funkciót javító gondolkodási stratégia.

A 12 órás tanfolyamon létrejövő változás az egyén mozgásprogrammal kiegészülve jótékony adalékként szolgál az egészséges férfi léthez. A Kriston Intim Torna ® igazolt hatásosságát az egyedülálló oktatási és izomfejlesztő módszerének, valamint az alhasi szervek egészséges funkcióját javító egyedülálló eszköztárának köszönheti.

A Kriston Intim Torna ® hatásossága vizsgálatokkal igazolt. A kliensek azon teendőket sajátítják el az egészségükért, amit helyettük nem tehet meg az orvos. A medencefenéki izmok ereje, vérellátásukat biztosító erek fala, a prosztata, a pénisz szövetei, a herék, a húgyhólyag és a bélrendszer folyamatos funkcióvédelmet igényelnek. A gyakorlatok helyes elsajátítása és rendszeres végzése a fiatal felnőttkortól kezdve minden életkorú férfi egészséggondozásához javasolt megelőzésként és a tünetek felszámolására. A Kriston Intim Torna ® férfiaknak tréning 17 éves kortól ajánlott.

 

Miért van szükségük a férfiaknak is a Kriston-módszer hatására?

Mert a férfiaknak is izomból van a gátjuk, és ugyan nincsen annyi igénybevételnek kitéve, mint a női gát, de az izmuk ugyan úgy gyengülésre hajlamos, ha nincsen trenírozva. Ráadásul az esetleges helytelen mindennapi szokások is gyengítik az izmok erejét.
Egy kis anatómia:

A férfiak medencéjét is egy 3 rétegű izomlemez zárja le. Egy nagyon egyedülálló izomlemeze az emberi testnek. A szeméremcsonttól indul, majd mint egy gyűrű szerűen körbe öleli a péniszt, majd tovább halad a prosztata alatt, ahol a 3 réteg izomlemez találkozik. Innen folytatja az útját egészen a végbélig, ahol szintén egy hurkot képez, és így halad egészen a keresztcsontig. Oldal irányban, pedig a két ülőgumó között feszül ki ez az izomlemez.

Nézzük, mit okozhat ennek a kifeszített izomlemeznek a gyengesége!

Néhány elváltozás, amivel a férfiak is küzdenek:

• aranyér, végbél renyheség, végbél-berepedés
• szél és székletmegtartási problémák
• prosztatagyulladás, megnagyobbodás, végső esetben prosztataeltávolítás
• heresüllyedés
• inkontinencia
• korai ( a szándékodhoz képest korábbi) magömlés

Kriston intimtorna ferfiaknak Érden

A vendégek egy része megelőzni jön, a másik pedig már tünetekkel érkezik. Ha már van kialakult tünet, a Kriston-módszer elvégzése kifejezetten ajánlott!

Egy egészséges férfinak is szükséges az izmait tornáztatni, mert a kor előrehaladtával elkerülhetetlen lesz a gáti lemez gyengülése!

Mit tapasztalsz a Kriston-módszer rendszeres végzésével?

  • hogy a belső szerveid megőrzik a fiatalságukat
  • az aranyér, here- és pénisz körüli visszértágulat csökkenthető, vagy teljesen meg szüntethető
  • serkenti a bél perisztaltikus mozgását, ezáltal jótékony hatással van a székrekedésre
  • növeli a szexuális funkciókat, valamint megnő a hormonforgalom, ezáltal nagyobb libidód lesz
  • prosztatagyulladás esetén is nagyon hatásos a torna, a megelőzésnél pedig kiemelten fontos szerepet játszik
  • megszüntethető az inkontinencia (100-ból 73 férfinak szűnik meg az inkontinenciája a Kriston-módszerrel! (Forrás: Kriston Andrea )
  • műtétek után gyorsabb lesz a regenerálódás
  • férfi önértékelésed és magabiztosságod fokozódhat
  • megismerheted önmagadat a szerveiden keresztül

Ha többet szeretnél megtudni, kattints az alábbiakra!

A szex és a Kriston Intim Torna ® kapcsolata >>
Pár gondolat a prosztatáról >>
Hogyan tudsz részt venni a Kriston-tanfolyamon? >>

Kelemen Ottilia
Kriston Intim Torna ® tréner

Telefon: 06-70-9356-884

2030 Érd, Pemetefű u. 15.

TÉRKÉP

Üzenet küldés

Főoldal >>