Pages Navigation Menu

www.intimtorna-erd.hu

Pár gondolat a prosztatáról

Pár gondolat a prosztatáról…

A legtöbb férfi nem fordít figyelmet a prosztatájára, csak ha már észlelhető az elváltozás. A jóindulatú prosztata megnagyobbodás az idősebb férfiak elég magas százalékát érinti! De egyre gyakoribb a 40 év körüli férfiak körében is.

Pár gondolat a prosztatáról

Ennek oka az, hogy megnő a prosztatán belüli sejtek száma, ezáltal maga a mirigy (Dülmirigy) is nagyobb lesz. A mirigy növekedése először tünetmentes, a rendellenességet akkor érzékelik a férfiak, amikor vizeletürítésnél már nem olyan intenzíven jön a vizelet.

Mivel a férfi húgycső átszeli a prosztatát, ezáltal összenyomódik a megnagyobbodott mirigy hatására, és már nem tud megfelelő sugarú vizelet távozni, ekkor jön létre, a lassabb, szakaszosabb vizeletürítés.

Néhány tünet, amire érdemes odafigyelni:

  • nehezen induló, szakaszos vizeletürítés
  • csökkenő nyomású vizeletsugár, vizeletürítés utáni utócsepegés,
  • meghosszabbodott ürítési idő, kialakulhat: vizelet visszatartási nehézség
  • gyakori a sürgető vizeletürítési inger= éjjel fel is kell kelni
  • ejakulációnál is jelentkezhet fájdalom, megváltozhat az ürülő ondó nyomása

PSA: Prosztata Specifikus Antigén. Egy vérvétel és már ellenőrizheted is a prosztatád állapotát! Megéri, hogy tudd, védett vagy-e a daganattal szemben!

Évenkénti vizsgálat ajánlott!

 

Prosztata eltávolítás utáni regenerálódás…

Sajnos előfordulhat olyan rosszindulatú elváltozás a prosztatában, hogy a szervet műtéti úton el kell távolítani. A prosztata eltávolítása általában életmentő műtétnek számít, hiszen  a férfinak sok esetben az élete múlik a műtéten!

Szerencsére már Magyarországon is elérhető az az idegkímélő műtét, mely Patrick Walsh nevéhez köthető. 1983-ban publikálta az idegkímélő műtétek eredményeit, melynek eredményeképpen a házasélet helyreállítása kulcsszerepet kapott!

A Kriston Intim Torna ® szerepe a regenerálódásban:

  • Izomfejlődés, izomtömeg-növekedés érhető el, melynek fontos szerepe van az izom megfelelő zárásában, így az erekciós képességünket is fokozni tudjuk
  • ideg-izom kapcsolat fejlődik, ennek hatására jobban tudjuk koordinálni az izomműködést, valamint irányíthatóbbá válnak az izmaink, képességet fejlesztünk a Kriston-módszerrel
  • alhasi funkciók javítása, ez elkerülhetetlen az ürítés, emésztés, szexualitás viszaállításához
  • fokozottabb vérkeringés a hímvessző izmában, mely lehetővé teszi a hímvessző hatékonyabb működését, és a merevedés hosszasabb megtartásához is elengedhetetlen
  • alhasi szöveti rendszer fokozottabb helyreállítása

Műtét utáni mellékhatásként, gyakori a potenciális probléma és a vizelettartási nehézség, vagy vizelettartási képtelenség is előfordulhat.

Nem lehet tudni, hogy mivé válik képessé a férfi a műtét után.  Sokszor az orvosok sem tudják megmondani, hogy a műtét utáni állapot átmeneti, vagy végleges.

Van, aki már pár hét alatt kontinensé (teljesen képes a vizelettartásra) válik, és teljesen visszatér az erekciós képessége is.

A műtét következménye, hogy magömlése már nem lesz a férfinak, de ettől még KÉPES az orgazmusra!

A szex és az intimtorna

A  Kriston Intim Torna ® hatása ELKERÜLHETETLEN, de a mértékét azt  már az egyéni állapot határozza meg!

A Kriston-módszer hatására 100 férfiból 73-nak megszűnt a vizelettartási problémája!

Ha többet szeretnél megtudni, kattints az alábbiakra!

Férfiaknak bővebben >>
A szex és a Kriston Intim Torna ® kapcsolata >>
Hogyan tudsz részt venni a Kriston-tanfolyamon? >>

Kelemen Ottilia
Kriston Intim Torna ® tréner

Telefon: 06-70-9356-884

2030 Érd, Pemetefű u. 15.

TÉRKÉP

Üzenet küldés

Főoldal >>