Pages Navigation Menu

www.intimtorna-erd.hu

Mi történik a tréningen?

Mi történik a Kriston Intim Torna ® tréningen?

1. Az első alkalommal kapsz egy kérdőívet, ami alapján összeállítom az egyéni gyakorlatsorodat, majd vissza is kapod a kitöltött kérdőívet a tréning végeztével. Semmilyen körülmények között nem élek vissza az adataiddal, és 3. személy nem láthatja a kérdőívedet!

2. A tanfolyam alatt 2 gyakorlatsort tanulunk, mely extrém mértékben segíti a szerveidet, izmaidat az egészséged, és a jó közérzeted megőrzéséhez

3. Minden foglalkozás után kapsz házi feladatot, így van lehetőséged gyakorolni a következő találkozásunkig. Ez nagy előny, mert így már a tanfolyam alatt is megtapasztalhatod majd a változásokat!

4. A Kriston Intim Torna ® tanfolyamot végzett hallgatók, a tanfolyam végén egy Kriston Andrea által készített, az otthoni gyakorlásban segítséget nyújtó hanganyag segíti az otthoni gyakorlást mp3 file formátumban, melyet Kriston Andrea hivatalos weboldalán keresztül érnek el.

A Kriston-tréningen semmilyen testüregbe helyezett eszközt nem alkalmazunk! Semmilyen külső eszközt nem használunk, nem érintjük egymást, ÉN SEM ÉRINTEK MEG SENKIT! Mivel a Kriston Intim Torna ® örömtorna is egyben, az órák vidám, jó hangulatban telnek.

A foglalkozásokon nem készülhet hang és képi felvétel, csak a Kriston-módszer kidolgozójának engedélyével!!! 

Kriston intimtorna Érden

Ha többet szeretnél megtudni, kattints az alábbiakra!

A tanfolyamokról >>
Mit hozzál magaddal? >>
Árak, időpontok >>

Kelemen Ottilia
Kriston Intim Torna ® tréner

Telefon: 06-70-9356-884

2030 Érd, Pemetefű u. 15.

TÉRKÉP

Üzenet küldés

Főoldal >>