Pages Navigation Menu

www.intimtorna-erd.hu

Hogyan tudsz részt venni?

Hogyan tudsz részt venni a Kriston-tanfolyamon?

Csoportos tréningen:  mely 12 órás tanfolyam keretében zajlik, ami természetesen különböző felbontásokban történik. Mini csoportok vannak, családias, meghitt légkörben vagyunk.

Egyéni órán:  itt csak Veled foglalkozom. Ennek időtartama Hozzád igazodik.

Árakat itt találsz >>

A Kriston-módszernek nem célja, hogy akár én, vagy a résztvevők egymást arról kérdezgessék, hogy ki, miért érkezett! De természetesen a felmerülő kérdésekre mindenki kap választ! Nagy örömmel tölt el, hogy egyre több férfi nyitott az intim egészségvédelemre, ugyan is az igényességnek és az ápoltságnak egy jó nagy szeletét az altest fittsége teszi ki!

Mi történik a Kriston Intim Torna ® tréningen?

  1. Az első alkalommal kapsz egy kérdőívet, amit ha kitöltöttél, én az alapján összeállítok Neked egy egyéni, személyre szabott gyakorlatsort! Ezt a kérdőívet vissza is kapod a tanfolyam végén! Semmilyen körülmények között nem élek vissza az adataiddal, és 3. személy nem láthatja a kérdőívedet!
  2. Megtanulsz 2 gyakorlatsort, amit otthon tudsz gyakorolni az egészséged, fittséged és a jó közérzeted fenntartása érdekében
  3. Megismered a gátad egész területét, plakátok segítségével feltérképezzük az egész kismedencét, és a benne található szerveket
  4. Megtanulhatod, hogyan védd a szerveidet és az egész gáti részedet
  5. Minden foglalkozás után kapsz házi feladatot, így van lehetőséged otthon gyakorolni. Ez azért nagy előny, mert mire befejeződik a tréning, mát rutinosabban fogsz tornázni!
  6. A Kriston Intim Torna ® tanfolyamot végzett hallgatók, a tanfolyam végén egy Kriston Andrea által készített, az otthoni gyakorlásban segítséget nyújtó hanganyag segíti az otthoni gyakorlást mp3 file formátumban, melyet Kriston Andrea hivatalos weboldalán keresztül érnek el.

Ha többet szeretnél megtudni, kattints az alábbiakra!

Férfiaknak bővebben >>
A szex és a Kriston Intim Torna ® kapcsolata >>
Pár gondolat a prosztatáról >>

Kelemen Ottilia
Kriston Intim Torna ® tréner

Telefon: 06-70-9356-884

2030 Érd, Pemetefű u. 15.

TÉRKÉP

Üzenet küldés

Főoldal >>