Pages Navigation Menu

www.intimtorna-erd.hu

Kriston Gésák titka ®

Kriston Gésák titka ®

A Gésák titka haladó tréning mozgáselemei a Kriston Intim Torna ® gyakorlataira épülnek, így a Kriston Intim Torna ® nőknek tanfolyam elvégzése szükséges a Kriston Gésák titka tanfolyamon való részvételhez!

A nő magasszintű szexualitása természetes módon támogatja a hormonális és a szervi egészségét, javítja a termékenységet, a mentális állapotot, valamint növeli a vitalitást.

Gésák titka haladó tréning

A 12 órás tanfolyam azon képességeket fejleszti, melyek hatására magasabb nívón élhetik a nők a szerelmi életüket. A hüvelyben átélet orgazmus mindenki számára elérhető, csupán azon törvényszerűségeket érdemes betartani, amik ehhez elengedhetetlenek. Ennek hatása jelentős a hormonális állapotra, az önértékelésre és a párkapcsolatra. Életünk során többször érdemes új szintre emelni a szexualitást, hiszen a szerelmi libidó jelentősen átalakulhat az élet és a kapcsolat különböző szakaszaiban

A tréning mozgáselemei a Kriston Intim Torna ® gyakorlataira épülnek, melyek fejlesztik a szexuális érzékiséget, az erotikus reakciót, az ügyességet és az izomfunkciót. Hatására nagyobb az átélhető és a nyújtható öröm. A tréning végén egyéni mozgásprogramot és hanganyagot kapnak a résztvevők a gyakorlási kedv növelésére.

Tabuk nélkül, őszinte, támogató légkörben fejlesztjük személyiségünk boldogságra vágyó, játékos, erotikus oldalát. Életkortól, formától és házasságlevéltől függetlenül, hogy a bennünk élő szenvedélyes nő és az érzéki Teljes NŐ szabaddá váljon.

Azon nőknek is nagy ajándék a Gésa tanfolyam, akik olyan élethelyzetben, vagy életszakaszban vannak, hogy jelen helyzetükben nem élnek szexuális életet. Érdemes felkészíteni a testünket-lelkünket egy méltó kapcsolatra. Hiszen az egészségünk nagyon fontos része, hogy kit engedünk közel magunkhoz.

A tréning mozgásból és „életmesékből” áll. Ez utóbbi során a történetek új szempontokat adhatnak önmagadhoz, társadhoz, nőkhöz, férfiakhoz, a szexualitáshoz. Ezek hatására oldódhatnak a gátlások, félelmek. Változás nélkül nem mész haza, ugyan úgy, mint ahogyan az alap tréningen sem!

A tréning minden egészséges és alhasi tünettel élő nő számára ajánlott.

 

Különösen javasolt:

  • termékenységre vágyóknak
  • akik tartanak a szüléstől
  • rejtett izmok fokozott erejére, ügyeségére vágyóknak
  • kismamáknak, akik a jó szexszel is gondoskodni szeretnének az örömteli bölcsőről
  • szexuális életet élők számára a fejlődés eszközeként

 

BEJELENTKEZÉS